Maak nader kennis met ons

Waarom W2 Support

Ontdek onze drijfkracht

Hoogwaardige kwaliteit haveninrichting is wat ons voortdrijft. Wij hebben alle expertise en kennis in huis om uw vraagstuk op het gebied van haveninrichting aan te gaan. Zowel op industrieel, als op recreatief gebied bieden we oplossingen. We werken met korte lijnen en zijn klantgericht. Voor vragen staan we altijd voor u klaar.

Daarom W2 Support

W2 Support is een hecht team. Samen staan we voor:

Kwaliteit

Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit. U bent verzekerd van een lange levensduur en van onderhoudsarme producten. Vanzelfsprekend werken we conform de geldende kwaliteitseisen.

Betrouwbaar

Met een groot arsenaal aan referenties bent u verzekerd van een betrouwbare partner op het gebied van haveninrichting. We staan voor onze afspraken, onze mensen en onze producten.

Aanpakken

Met een oosterse nuchterheid houden we van aanpakken en hebben we een no-nonsense mentaliteit. We houden van korte lijnen, heldere afspraken en pragmatisch denken. Kortom; aanpakken dus.

Klantgericht

De wensen van de klant, in combinatie met de omstandigheden in de haven vormen samen het uitgangspunt. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerkoplossingen.

Peter van Dijk over zijn drijfkracht

“Als kleine jongen was ik al veel te vinden op het water. Prachtig! Dit is een erfenis van mijn opa. Ik kom uit een échte ondernemers familie, waarbij de liefde voor werken, aanpakken en resultaten boeken in mijn genen zitten. Stilzitten is voor mij de uitdaging…;) Het werken binnen ons team, samen ergens voor gaan, de juiste oplossing leveren voor klanten. Dat vind ik gaaf. Daar krijg ik energie van.

Maar ook vooral het plezier en het fijne samenwerken met klanten, samen werken naar de juiste oplossing. De groei door de continue innovatie die dat met zich mee brengt. Het plezier en comfort wat passanten ervaren in ‘onze havens’. Daar haal ik mijn plezier en voldoening uit. En dit hoop ik nog vele jaren te kunnen doorzetten, wellicht voor een volgende generatie!”

Expertises van het bedrijf

Wij bieden u ontwerp, montage, installatie en onderhoud, waardoor u van begin tot eind van een proces oplossingen aangedragen krijgt en u volledig ontzorgd bent. We zijn pragmatisch, waardoor we kostenbesparend kunnen werken. Problemen zijn voor ons een uitdaging en de basis voor nieuwe innovaties. Hierdoor blijven we continue verbeteren en doorontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring, en een reeks aan referenties, bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

En als er toch iets mis gaat staat er 24/7 iemand voor u paraat.

Expertise van team

Wij bestaan uit een hecht team van professionals. We hebben eigen engineers in dienst, waardoor we ontwerp op maat maken en altijd een passende oplossing  kunnen bieden. Dit maakt ons flexibel, dynamisch en klantgericht. We hebben een eigen ploeg die montage, installatie en onderhoud verricht. Dit doen we samen met een oosterse nuchterheid en aanpakkersmentaliteit.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Vaste partners

W2 Support is dealer van: Walcon Marine, BLUET & EZ Dock

Meer over onze partners 

Nader met ons kennismaken?

Offerte aanvragen