Geveka Roosters Montageservices GVK dekdelen steigerroosters

Re-decking

Onderhoud aan uw haven

Re-decking is een belangrijk onderdeel van het jaarlijkse onderhoud aan uw haven. Bij re-decking worden alle oude dekdelen vervangen voor een nieuw, fris steigerdek. Deze werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in het laagseizoen, rond oktober tot april. Binnen deze periode wordt de haven klaargestoomd voor het volgende vaarseizoen.

Havenonderhoud & Montageservices

Havenonderhoud is erg belangrijk in uw haven. Het voorkomt schade, zorgt voor veiligheid en bespaart op de lange termijn geld. Door op de juiste manier en adequaat onderhoud uit te voeren verlengt u de levensduur van uw haven en onderdelen. Onderhoudswerkzaamheden vinden veelal plaats in de periode van oktober tot en met maart. Hierdoor ondervinden de havens weinig hinder en zorgen wij ervoor dat deze er aan het begin van het vaarseizoen weer goed bij ligt. Onderhoud kan jaarlijks plaatsvinden op basis van regie of een eventueel onderhoudscontract.

Wij beheren veel havens, waarvoor wij onderhoud en vervanging van onderdelen mogen uitvoeren. In samenwerking met de klant wordt een inventarisatie gemaakt van noodzakelijke werkzaamheden. Een meerjarenplanning zorgt voor de juiste budgetbepaling, waarbij de verschillende werkzaamheden en leveringen worden vastgesteld.

Re-decking Geveka roosters steiger dekken vervanging
Marina_Schokkerstrand oplevering GVK roosters

Havenonderhoud

Re-decking

Re-decking is een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw haven. Bij re-decking komt een van onze specialisten bij u op locatie op een opname te maken van de dekdelen op uw haven. Na inventarisatie maken wij een voorstel of een plan van aanpak.

Veelal worden de oude dekdelen, bijvoorbeeld hardhouten dekdelen, vervangen voor een nieuw dek, bijvoorbeeld een onderhoudsarm GVK-rooster dek. Wij verwijderen alle oude dekdelen en voeren deze ook af. Tevens leveren én monteren wij het gewenste nieuwe dek. Zo ligt de haven er weer fris bij voor het komende vaarseizoen.

Offerte aanvragen 

Bewezen vakmanschap

Wij beheren veel havens waar wij ieder jaar weer onderhoudswerkzaamheden voor uitvoeren. Dit kan gaan om het verbeteren van de veiligheid, het leveren en monteren van nieuwe of gebruikte drijvende steigerdelen ter uitbreiding van de haven maar ook het volledig re-decking van de haven.

We kunnen u van dienst zijn met:

  • Het controleren en – indien noodzakelijk – vervangen van verbindingen.
  • Het leveren en installeren van nieuwe of gebruikte elementen ter uitbreiding of vervangen van de haven.
  • Het vervangen van dekken (hout, kunststof of staal), ook wel re-decking.
  • Het reinigen van onderdelen.
  • Het herstellen en/of bijwerken van onderdelen.

Het onderhoud van/aan palen in havens: regelmatig voeren wij op locatie onderzoek uit naar de staat van onderhoud van palen. Indien nodig vervangen of keren we deze.

Tijdelijke vervangende steigers

Voor het onderhoud in uw haven bieden wij de mogelijkheid om tijdelijke steigers ter vervanging te plaatsen. Hierdoor kan de normale dagelijkse gang van zaken gewoon doorgaan. Wij hebben deze drijvende steigers op voorraad om in uw haven te installeren.

Verhuur steigerelementen

Montage medewerker w2 support re-decking

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen