DE CIRCULAIRE HAVEN

DE CIRCULAIRE HAVEN; VAN AFVOEREN TOT DUURZAME OPLOSSING

Wij streven naar duurzaamheid in de jachthavenbouw. Wanneer we nieuwe jachthavens leveren, inspecteren en renoveren we zorgvuldig oude drijvende steigers in plaats van ze simpelweg af te voeren.

gebruikte Walcon steigers - circulaire steiger

Drijvende Steigers

Duurzaam Hergebruik

Bij W2 Support streven we naar duurzame oplossingen in de jachthavenbouw. Een belangrijk aspect van ons streven naar milieubewustzijn is de verantwoorde omgang met oude drijvende steigers. In plaats van deze simpelweg af te voeren, geven wij ze een tweede leven door ze zorgvuldig op te knappen.

Bekijk onze circulaire steigers

Onze aanpak

1. Inspectie en Selectie

Bij het leveren van nieuwe jachthavens halen we vaak oude drijvende steigers weg. In plaats van deze direct af te voeren, onderwerpen we ze aan een grondige inspectie. We selecteren steigers die nog in goede staat verkeren en geschikt zijn voor hergebruik.

2. Opknappen en Renoveren

Geselecteerde steigers gaan door een zorgvuldig renovatieproces. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de steigers weer voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Dit omvat reparaties, vervanging van versleten onderdelen en een nieuwe (rooster)dek om ze er als nieuw uit te laten zien.

3. Milieubewust Hergebruik

Eenmaal opgeknapt, worden de drijvende steigers weer beschikbaar gesteld voor gebruik. Door deze hergebruikpraktijk verminderen we niet alleen de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat, maar bieden we ook betaalbare en duurzame oplossingen voor waterliefhebbers.

Voordelen van Hergebruik

  • Milieuvriendelijk: Vermindert de ecologische impact van afval en bevordert een circulaire economie.
  • Kostenbesparing: Hergebruikte steigers bieden een kosteneffectieve optie voor zowel ons als onze klanten.
  • Behoud van Kwaliteit: Door de zorgvuldige renovatie behouden de steigers hun functionaliteit en kwaliteit.

Wij zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid en hopen met deze aanpak een positieve bijdrage te leveren aan de jachthavenbouw en het behoud van onze wateren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzame praktijken en hoe we u kunnen ondersteunen bij uw jachthavenbehoeften.

 

Bekijk onze gebruikte steigers 

Steiger re-decking geveka roosters walcon drijvende steiger

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen