W2 Support – Haveninrichting

Dealer van kwaliteit

Samen voor het beste resultaat

Hoogwaardige kwaliteit haveninrichting is wat ons voortdrijft. Diezelfde gedrevenheid met betrekking tot klantgerichtheid en perfectionisme vinden we ook terug in onze partners: Walcon Marine, Bluet en EZ Dock. Dit maakt ons samen tot een gouden team. Samen voor een optimaal resultaat.

We werken met korte lijnen en zijn klantgericht. Voor vragen staan we altijd voor u klaar.

W2 Support is exclusief dealer van Walcon Marine in de Benelux en Duitsland. Het familiebedrijf Walcon Marine staat bekend om het hoge kwaliteitsniveau van haar producten. Het bedrijf werkt met hoge kwaliteitsmaatstaven en denkt altijd vanuit het belang van de klant. Dit resulteert al meer dan 50 jaar in een optimaal eindresultaat en een uitstekende service.

Walcon Marine is wereldwijd marktleider en is gespecialiseerd in drijvende steigers en maatwerkoplossingen voor jachthavens en industriële steigers. Als een wereldwijd opererend bedrijf heeft Walcon Marine al meer dan 100.000 ligplaatsen gecreëerd. De drijvende steigers van Walcon Marine leveren bewezen langdurige kwaliteit!

Meer over Walcon Marine


Bluet is een Fins bedrijf, opgericht in 2016, dat gespecialiseerd is in drijvende bouwoplossingen, zoals drijvende zwembaden en drijvende fundaties. Het kernteam van Bluet bestaat uit ervaren professionals op het gebied van drijvende constructies, ingenieurs, ontwerpers, architecten en andere experts. Bleut is gedurfd en experimenteel, met als constant einddoel om haalbare eindoplossingen te creëren en op te treden als een facilitator van dromen.

Binnen Bleut wordt er gestreefd naar duurzame operaties, waar hernieuwbare energieoplossingen, gebruiksgemak en onderhoud, respect voor en behoud van natuur- en watergebieden, het minimaliseren van de impact van constructies op aquatische ecosystemen, de uitgangspunten zijn voor het ontwerp en de uitvoering. Trots op deze samenwerking.

Meer over Bleut – drijvende zwembaden

Meer over Bleut – drijvende infrastructuren

Ez Dock is toonaangevend leider in de modulaire steigerblokken die volledig aanpasbaar zijn aan uw behoeften. Het steigersysteem van EZ Dock is veelzijdig en zijn terug te vinden binnen jachthavens, waterresorts, overheidsfaciliteiten, restaurants, woningen en bijna overal waar men het water op of in wil gaan. Of dit nou varen, zwemmen, kajakken, wandelen of vissen is: het kan allemaal.

EZ Dock staat ook bekend om de niet-giftige, veilige en de volledig recyclebaarheid van de steigerelementen. Wij zijn trots op deze samenwerking!

Meer over EZ Dock

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen