Geveka Roosters Montageservices GVK dekdelen steigerroosters

STEIGERDEKKEN

STEIGERDEKKEN; VEILIG VAN BOOT NAAR WAL

Wij leveren en monteren diverse steigerdekken. Het vervangen van steigerdekken is een belangrijk onderdeel om uw haven veilig te houden en past goed in uw onderhoudsplannen. We beheersen diverse havens waarvoor zij na het vaarseizoen (oktober – april) de havens voorziet van veilige, nieuwe dekken.

GVK_roosters_Houtbruin_Genemuiden_steigerdekken_dekdelen_Geveka_detail

Steigerdekken

Geveka Rooster dek

De standaard havenroosters (Mini Mesh roosters) hebben een kleine maas van h.o.h. 19×19 mm en standaard een mild bezand oppervlak. De vakjes op het roosters zijn circa 13x13mm. Door de milde gridlaag zijn de kunststof steigerroosters goed te belopen met blote voeten en geschikt voor bijvoorbeeld dierenpootjes. De kleine maasstructuur zorgt ervoor dat voorwerpen niet of nauwelijks door het roosters vallen. Tezamen met uitstekende antislip eigenschappen zijn deze GVK roosters ideaal voor verschillende toepassingen in jachthavens, watersportverenigingen of andere recreatieve maritieme sectoren.

Meer informatie over Geveka rooster dek

RE-DECKING

Re-decking is een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw haven. Bij re-decking komt een van onze specialisten bij u op locatie op een opname te maken van de dekdelen op uw haven. Na inventarisatie maken wij een voorstel of een plan van aanpak.

Veelal worden de oude dekdelen, bijvoorbeeld hardhouten dekdelen, vervangen voor een nieuw dek, bijvoorbeeld een onderhoudsarm GVK-rooster dek. Wij verwijderen alle oude dekdelen en voeren deze ook af. Tevens leveren én monteren wij het gewenste nieuwe dek. Zo ligt de haven er weer fris bij voor het komende vaarseizoen.

Meer informatie over re-decking

Marina_Schokkerstrand oplevering GVK roosters

Steigerdekken

Hardhouten dek

Zelfs met de opkomst van kunststof dekdelen zijn de hardhouten dekdelen niet weg te denken uit het beeld van de maritieme sector. Niet gek ook, gezien hardhouten steigerplanken een warme uitstraling hebben. Alle steigerelementen van Walcon Marine worden standaard voorzien van een hardhouten dek met duurzaamheidsklasse 1. Ook is het mogelijk om andere houtsoorten toe te passen.

Meer informatie over een hardhouten dek

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen