Havenveiligheid

HAVENVEILIGHEID; HET BELANGRIJKSTE ASPECT VAN EEN HAVEN

Havenveiligheid is een vaak vergeten onderdeel op een haven, ondanks dat dit een van de belangrijkste onderdelen is. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige maritieme oplossingen die de veiligheid en efficiëntie van havens verbeteren.

Havenveiligheid

Blauwe vlag

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt uitgereikt aan jachthavens (en stranden). De Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die de jachthaven levert op het vlak van milieu- en duurzaamheidsmanagement, veiligheid, waterkwaliteit, bewustmaking en educatie, en afvalpreventie en -sortering. Ze moeten hierbij aan diverse criteria voldoen.

Hieronder behandelen we kort de criteria op het gebied van haven veiligheid waarbij wij u kan ondersteunen.

  • Duidelijk aangegeven reddings-, EHBO- en brandblusuitrusting. Tot de reddingsuitrusting behoren reddingstrappen en reddingsboeien.
      • Maximaal 50 meter tussen de veiligheidsladders.
      • Maximaal 100 meter tussen de reddingsboeikasten

 

Maak een afspraak op locatie

Voorkomen is beter dan genezen

Wij hebben een partnerschap met toonaangevend marktleider als het gaat om havenveiligheid: General Floating Equipment (GFE). General Floating Equipment heeft drie harde doelstelling: Dé referentie zijn voor veiligheid langs het water, verdrinking voorkomen en een veilige en beveiligde omgeving creëren. Samen bundelen we onze krachten om jachthavens en watersportverenigingen in de Benelux veiliger te maken. Hieronder de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor onze producten op uw haven!

  • Robuust en Betrouwbaar: Onze havenveiligheidsproducten zijn vervaardigd uit duurzame materialen, zoals roestvrij staal (RVS) en hoogwaardige kunststoffen, om bestand te zijn tegen de uitdagende maritieme omgeving en jarenlang mee te gaan.
  • Veiligheid Eerst: We begrijpen het belang van veiligheid in havens. Onze producten zijn ontworpen om de veiligheid van passanten, medewerkers, boten en eigendommen te waarborgen, waardoor het risico op ongelukken en incidenten wordt geminimaliseerd.
  • Diverse Toepassingen: Ons assortiment omvat een breed scala aan producten, variërend van heavy duty zwemtrappen tot veiligheidsboxen, die geschikt zijn voor verschillende haven- en maritieme toepassingen.

Veiligheidsscan

Havenspecialist, de online winkel van W2 Support, ondersteunt u graag om de veiligheid op uw haven te waarborgen. Een van onze specialisten komt graag langs om een gratis veiligheidsscan op uw haven te maken. Samen maken we een plan om uw haven veiliger te maken. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van reddingsboeikasten, veiligheidsboxen en zwem- en reddingstrappen.

Veiligheidsscan aanvragen

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen