STALEN LOOPBRUGGEN

LOOPBRUGGEN VAN STAAL

Wij leveren leveren een breed scala aan klant specifieke stalen bruggen met elk een eigen identiteit en toepassingsmogelijkheid. De stalen bruggen binnen ons bedrijf kenmerken zich door hoge kwaliteit en duurzaamheid. Een stalen brug biedt een hogere belasting en overspanning als voordeel.

Recreatieve Oplossingen

GESCHIKT VOOR HOGE BELASTING OF OVERSPANNING

Het voordeel van een stalen brug is dat deze hoge belastingen en overspanningen kan opnemen. De stalen bruggen binnen ons bedrijf kenmerken zich door haar hoge kwaliteit en duurzaamheid. Altijd de perfecte oplossing voor uw situatie!

Offerte vragen

Technische gegevens

Materiaal
Stalen bruggen kunnen geconserveerd worden doormiddel van thermisch verzinken of coaten van de bruggen in ieder gewenste kleur. Een goed conserveringsplan zorgt gegarandeerd voor een lange levensduur.

Loopdek
Bij het ontwerpen van stalen bruggen houden wij specifiek rekening met de wensen van de klant en de toepassing van de brug. Zo kunnen wij de bruggen voorzien van het juiste dek in bijvoorbeeld kunststof, staal of hout.

Belasting

Bij een stalen brug is de ondergrond en de fundatie van de brug heel belangrijk. Wij leveren al onze bruggen desgewenst met materiaalcertificaat en constructieve berekening, waarbij er ook specifiek rekening wordt gehouden met de juiste fundatie en ondergrond.

Volledig ontzorgd

Naast het leveren kunnen wij ook de volledige installatie van bruggen op locatie verzorgen inclusief het afvoeren van vrijgekomen materialen. Het eventuele vergunningstraject behoort ook tot onze mogelijkheden.

 

Wie is W2 Support? 

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen