Drijvende steigers

Stabiel, hoogwaardige kwaliteit, onderhoudsarm, zeewaterbestendig en zeer lange levensduur.

ONS ASSORTIMENT DRIJVENDE STEIGERS

Wij zijn specialist in het leveren en monteren van hoogwaardige drijvende steigers. Maak kennis met onze oplossingen en partners.

Bonapartedok Antwerpen stalen walcon steiger

Uw specialist in

drijvende steigers

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbieden van maatwerkoplossingen voor jachthavens, watersportverenigingen en andere waterprojecten. Daarbij werken we nauw samen met onze partners. Door krachten te bundelen kunnen we u altijd voorzien van een (maatwerk) oplossing.

Walcon drijvende steigers; een wereldwijd begrip

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbieden van maatwerkoplossingen voor jachthavens. Daarbij werken we nauw samen met Walcon Marine uit Engeland, een familiebedrijf dat wereldwijd marktleider is en beschikt over meer dan 50 jaar ervaring met een groot arsenaal aan referenties. Wij zijn trots op deze samenwerking, omdat krachten maximaal worden gebundeld.

Systeem 21; het stalen frame

Het Walcon systeem 21 is een drijvend steigersysteem met een thermisch verzinkt stalen frame. De betonnen drijvers zijn op zes zijden gesloten. Het Walcon Systeem 21 is één van de sterkste drijvende steigersystemen voor jachthavens en industriehavens. Dit product heeft de afgelopen jaren bewezen dat het kwalitatief hoogwaardig én duurzaam is. Daarnaast is het systeem zo ontworpen dat het onderhoud aan de steiger minimaal is.

Systeem 2000; het aluminium frame

Het Walcon Systeem 2000 is een drijvend systeem met een aluminium frame en hardhouten/ Geveka rooster -dek. Dit aluminium frame in combinatie met een hardhouten/ kunststof rooster -dek is uitermate geschikt voor het gebruik op rustige wateren. Het systeem is langdurig getest in havenomgevingen, waarbij het zich heeft bewezen als een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product. Het aluminium systeem is modulair opgebouwd, waardoor het geschikt is voor elk ontwerp.

Meer informatie over Walcon Marine

Houten dekdelen walcon drijvende steigers

Betonnen drijvende steigers

Wij werken samen met partners voor de levering van betonnen drijvende steigers. Voor de montage van betonnen drijvende steigers rekenen wij op onze eigen montageteams.

Meer informatie over Betonnen drijvende steigers

Bluet; drijvende zwembaden en fundaties

Bluet is een Fins bedrijf, opgericht in 2016, dat gespecialiseerd is in drijvende bouwoplossingen, zoals drijvende zwembaden en drijvende fundaties. Het kernteam van Bluet bestaat uit ervaren professionals op het gebied van drijvende constructies, ingenieurs, ontwerpers, architecten en andere experts. Bluet is gedurfd en experimenteel, met als constant einddoel om haalbare eindoplossingen te creëren en op te treden als een facilitator van dromen.

Binnen Bluet wordt er gestreefd naar duurzame operaties, waar hernieuwbare energieoplossingen, gebruiksgemak en onderhoud, respect voor en behoud van natuur- en watergebieden, het minimaliseren van de impact van constructies op aquatische ecosystemen, de uitgangspunten zijn voor het ontwerp en de uitvoering. Trots op deze samenwerking.

Direct naar drijvende zwembaden 

Direct naar drijvende infrastructuren

EZ Dock; modulaire steigersysteem

Ez Dock is toonaangevend leider in de modulaire steigerblokken die volledig aanpasbaar zijn aan uw behoeften. Het steigersysteem van EZ Dock is veelzijdig en zijn terug te vinden binnen jachthavens, waterresorts, overheidsfaciliteiten, restaurants, woningen en bijna overal waar men het water op of in wil gaan. Of dit nou varen, zwemmen, kajakken, wandelen of vissen is: het kan allemaal.

EZ Dock staat ook bekend om de niet-giftige, veilige en de volledig recyclebaarheid van de steigerelementen. Wij zijn trots op deze samenwerking!

Binnenkort besteld u uw EZ Dock drijvende elementen eenvoudig online via onze webshop.

Meer informatie over EZ Dock

Binnenkort online: EZDockShop.nl

Uw specialist voor

Maatwerk oplossingen

Wij begrijpen als geen ander dat ieder project uniek is. Naast ons vaste programma zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk oplossingen, ook gecombineerd met het vaste programma.

Als eerste vindt er een intake plaats, waarin de wensen en mogelijkheden worden besproken. Hierbij wordt gekeken naar functionele eisen, constructieve eisen en budget. Wij zijn voor zowel de kleine- als grote complexe projecten graag uw partner.

Na het eerste overleg verzamelen wij alle uitgangspunten en gaan we over tot het maken van een ontwerp, wat we ter beoordeling laten toetsen door zowel de klant als de constructeur. Wanneer één en ander op de juiste manier is vastgesteld gaan wij over tot het maken van een definitief ontwerp en bijbehorende constructieve berekening.

Bij grote projecten worden het ontwerp en de constructieve berekening gebruikt voor het eventuele vergunningentraject of de voorbereidingsfase. Door gebruik te maken van een goed ontwerp en constructieve berekeningen zal er een besparing plaatsvinden op inkoop, planning en levertijd.

Op zoek naar een maatwerkoplossing?
We komen graag met u in contact. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen