BLUET® drijvende zwembaden

W2 Support – Haveninrichting is  dealer van BLUET® – Floating Solutions in de Benelux en Duitsland.

BLUET®; SPECIALIST IN DRIJVENDE ZWEMBADEN

Drijvende zwembaden zijn de bijzondere expertise van BLUET® en vormen de kern van alle activiteiten. Men zou zich kunnen afvragen wat allemaal nodig is en waar rekening mee moet worden gehouden bij het kiezen van een drijvend zwembad. Is het water verwarmd of juist een natuurlijk waterzwembad?

W2 Support en BLUET® kennen drijvende zwembaden en willen uw besluitvorming en projectproces zo soepel mogelijk laten verlopen. Alle zwembaden worden geleverd met de benodigde zwembadtechnologie. Daarnaast is er een breed sortiment accessoires, van trappen tot verlichting en massageplaatsen tot douches, die zijn ontworpen om projectspecifiek te zijn.

Bluet drijvende elementen

BLUET® verwarmde zwembaden

Of u nu op zoek bent naar een zwembad voor sport en lichaamsbeweging, ontspanning of zelfs een combinatie daarvan, samen zorgen we voor het meest doelgerichte resultaat. Verwarmde zwembaden van Bluet zijn de Bluet® Multiuse pool en Bluet® Barge pool.

BLUET® MULTIUSE POOL

BLUET® Multiuse pool is een modulair roestvrijstalen zwembad. Deze zwembadoplossing omvat de benodigde zwembad- en MEP-technologie en het vereiste apparatuur. De modules zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en de grootte en vorm van het zwembad kunnen worden aangepast aan het gewenste type zwembadgebruik. Het kortste zwembad is circa 6.00m lang en kan worden verlengd tot een diepte van maximaal 20.00m. De sfeer en het doel van het Multiuse-zwembad kunnen worden aangepast met een breed scala aan accessoires, bijvoorbeeld als kinderbadje of als sfeervol spazwembad.

BLUET® BARGE POOL

BLUET® Barge pool omvat verschillende zwembadmodellen. Naast schaalbaarheid omvatten de voordelen van modulaire barge-zwembaden onderwater technische ruimte, ruimtereservering voor een zwembad-afdeksysteem, oneindige opties voor de rand en mogelijkheden voor de afmetingen van wedstrijdzwembaden: 25.00m en 50.00m.

Barge-zwembaden worden gebruikt voor grotere projecten met speciale behoeften en wanneer onderwaterfaciliteiten nodig zijn. De stevige en duurzame structuur is sterker om te weerstaan aan de zwaardere omstandigheden veroorzaakt door bijvoorbeeld golven en ijs.

Zwembadtechnologie

Waterbehandeling is vereist om een gezonde zwemomgeving te behouden. Het is nodig voor verwarmde zwembaden om een veilige, hygiënische en plezierige zwemomgeving te garanderen en ook voor natuurlijke zwembaden wanneer de waterkwaliteit in de omgeving niet zuiver genoeg is.

Met de juiste pH- en chloorwaarden kunnen huid- en oogirritaties worden voorkomen. Waterbehandeling is wereldwijd vereist volgens de regelgeving voor openbare zwembaden.

Offerte aanvragen

Bluet drijvende elementen

BLUET® natuurlijke zwembaden

BLUET® natuurlijke zwembaden maken gebruik van het omringende zeewater, meerwater of rivierwater. Wanneer het omringende water niet schoon genoeg is, kan de Bluet® Grated pool worden geleverd met een filtratiesysteem om een gezonde zwemomgeving te garanderen. Het zwembad is dan uitgerust met een voering, pomp en gekozen filters. Natuurlijke waterzwembaden hebben geen verwarmings- of koelsysteem.

BLUET® GRATED NET POOL

Bluet® Grated pool is onderdeel van onze modulaire drijvende zwembaden en maakt gebruik van het omringende water (zee, meer, rivier). Het heeft geen verwarmings- of koelsystemen. De structuur van het zwembad bestaat uit een roestvrijstalen frame bedekt met micro-mesh Geveka kunststof roosterdek. De sfeer en het doel van het multifunctionele zwembad kunnen worden aangepast met een breed scala aan accessoire-opties, zoals een kinderbad, springbad, baanzwembad of een ontspanningszwembad met sfeerverlichting en zitplaatsen.

BLUET® BOTTOMLESS POOL

Een bodemloos zwembad is de eenvoudigste oplossing voor het creëren van een beschut zwemgebied. Een bodemloos zwembad is in feite een uitgeholde ruimte in het drijvende platform. Het omliggende gebied kan worden uitgebreid tot een zonnedek en andere noodzakelijke extra functies kunnen worden toegevoegd, zoals leuningen, verlichting, enz.

Om veiligheidsredenen is het bodemloze zwembad uitgerust met veiligheidsnetten. Het kleinste beschikbare ontwerp is 3.00×5.80m en het grootste ontwerp is 14.20×50.00m.

Standaard offerte onderdelen

  • Inclusief een dek van 3.00m rondom het zwembad
  • Inclusief een toegangsbrug van 3.00m
  • Inclusief leuningen
  • Inclusief kettingverankering (diepte 2.00m)

Offerte aanvragen

Bluet drijvende elementen

Overige toepassingen

Korkeasaari Zoo, gelegen voor Helsinki, is een van de oudste dierentuinen ter wereld en trekt jaarlijks ongeveer een half miljoen bezoekers. De dierentuin huisvest ongeveer 150 diersoorten en richt zich niet alleen op milieueducatie, maar vooral op soortenbescherming en het behoud van biodiversiteit. Een vorm van conservatiewerk is het Korkeasaari Wildlife Hospital, dat wilde dieren in nood opvangt. Een van deze dieren die hulp nodig had, was een kleine zeehond die gewond werd gevonden in Piitsniemi, Puumala, en na herstel niet kon worden teruggebracht naar het Saimaa-meer. In Korkeasaari werden de koppen bij elkaar gestoken en ontstond het idee van een drijvend bassin voor deze unieke kleine zeehond.

In samenwerking met BLUET® is het eerste drijvende zwembaden voor dieren ontwikkeld. Een prachtig voorbeeld voor innovatie, daadkracht en het testen van de grenzen in het waterwerk.

Offerte aanvragen