GVK-roosters

Het steigerdek van de toekomst

GVK-roosters zijn perfect toe te passen als vervanger van houten steigerplanken door het minimale onderhoud en de lange levensduur. Onze Geveka Roosters zijn sterk, op maat gemaakt en veilig voor elk weertype door de antislip eigenschappen. Daarnaast zijn de roosters gemakkelijk te monteren. Desgewenst kan ons montageteam dit ook voor u verzorgen.

GVK-roosters voor havens

GVK roosters zijn uitermate geschikt voor veel toepassingen in havens. Juist door de goede antislip eigenschappen zijn ze zeer veilig in welk weertype dan ook, dit is een plezier voor de passanten in uw haven! GVK-roosters zijn sterk, veilig en gemakkelijk te monteren. Daarbij komt dat ze minimaal onderhoud nodig hebben wat een grote kostenbesparing oplevert. Kunststof steigerroosters zijn daarnaast te verkrijgen in iedere gewenste RAL-kleur: van houtbruin, tot zandbeige en modern antraciet.

Marina_Schokkerstrand oplevering GVK roosters

GVK-roosters

Steigerroosters

GVK steigerroosters (ook wel Mini Mesh roosters genoemd) hebben een kleine maasstructuur van 19×19 mm en standaard een mild bezand oppervlak. Door de milde bezanding zijn de kunststof looproosters goed te belopen met blote voeten en geschikt voor bijvoorbeeld hondenpootjes. De kleine maasstructuur zorgt ervoor dat voorwerpen niet door het roosters vallen. Tezamen met uitstekende antislip eigenschappen zijn deze GVK roosters ideaal voor verschillende toepassingen in jachthavens, watersportverenigingen en industrie zoals looppaden en gangways.

Offerte aanvragen 

Voordelen van GVK-roosters

De GVK-roosters (Glasvezel Versterkt Kunststof) zijn sterk, veilig en zeer veelzijdig. De kunststof steigerdelen zijn daarnaast licht van gewicht en duurzaam. Daarnaast bieden ze perfecte weerstand tegen zoute omgevingen en vertonen ze geen corrosie. De roosters zijn veilig en hebben een lange levensduur doordat roest, rot en vocht geen kans krijgen.

Daarnaast zijn GVK-rooster uiterst geschikt voor maatwerk. De kunststof roosters kunnen worden geleverd met open en gesloten mazen. Daarnaast kunnen de roosters met schuine of ronde hoeken

 

Alle voordelen van Geveka Roosters op een rijtje

  • Maatwerk is altijd mogelijk
  • Sterker dan staal
  • Geschikt voor zoute omgevingen zoals aan de kustgebieden
  • Duurzaam door lange levensduur
  • Veilig door de antislip toplaag
  • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken
  • Leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur

Offerte aanvragen 

Geveka roosters kunststof steiger dek delen

GVK-roosters

Havenonderhoud & Montageservices

Havenonderhoud is erg belangrijk in uw haven. Het voorkomt schade, zorgt voor veiligheid en bespaart op de lange termijn geld. Door op de juiste manier en adequaat onderhoud uit te voeren verlengt u de levensduur van uw haven en onderdelen. Onderhoudswerkzaamheden vinden veelal plaats in de periode van oktober tot en met maart. Hierdoor ondervinden de havens weinig hinder en zorgen wij ervoor dat deze er aan het begin van het vaarseizoen weer goed bij ligt. Onderhoud kan jaarlijks plaatsvinden op basis van regie of een eventueel onderhoudscontract.

W2 Support beheert veel havens, waarvoor zij onderhoud en vervanging van onderdelen mag uitvoeren. In samenwerking met de klant wordt een inventarisatie gemaakt van noodzakelijke werkzaamheden. Een meerjarenplanning zorgt voor de juiste budgetbepaling, waarbij de verschillende werkzaamheden en leveringen worden vastgesteld.

Geveka Roosters Montageservices GVK dekdelen steigerroosters

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen