HOUTEN LOOPBRUGGEN

LOOPBRUGGEN VAN HOUT

Wij leveren een breed scala aan houten loopbruggen. Bij het ontwerpen van houten toegangsbruggen houden wij specifiek rekening met de wensen van de klant en de toepassing van de brug.

Recreatieve Oplossingen

DE BESTE MATERIALEN, ALTIJD PERFECT PASSEND

Onze hardhouten toegangsbruggen vormen de perfecte combinatie van esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit voor boten en jachthavens. Het gebruik van hoogwaardig hardhout biedt niet alleen een natuurlijke en warme uitstraling, maar garandeert ook een langdurige weerstand tegen slijtage en weersinvloeden. In vergelijking met stalen of aluminium loopbruggen onderscheiden hardhouten bruggen zich door hun natuurlijke uitstraling

Offerte vragen

Technische gegevens

Maten
Houten loopbruggen maken wij van 1.0m1 tot en met 5.0m1 breed. De lengtes variëren tussen de 2,5m1 en 25m1.

Materialen
Houten loopbruggen worden geproduceerd van duurzame houten materialen. De bevestigingsmaterialen zijn uitgevoerd in RVS en thermisch verzinkt staal.

Loopdek
De loopbrug  kan worden voorzien van het juiste dek naar uw keuze. Bijvoorbeeld hout, kunststof, of staal.

Constructie

Bij een houten loopbrug is de ondergrond en de fundatie van de brug heel belangrijk. Wij leveren al onze bruggen desgewenst met materiaalcertificaat en constructieve berekening, waarbij er ook specifiek rekening wordt gehouden met de juiste fundatie en ondergrond.

Volledig ontzorgd

Naast het leveren, kunnen wij ook de volledige installatie van bruggen op locatie verzorgen, inclusief het afvoeren van vrijgekomen materialen.

Het eventuele vergunningstraject behoort ook tot onze mogelijkheden.

Wie is W2 Support 

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen