ALUMINIUM LOOPBRUGGEN

LOOPBRUGGEN VAN ALUMINIUM

Aluminium bruggen worden specifiek, en volledig naar de wensen van de klant geproduceerd. Hierbij houden wij rekening met de toepassing en de gestelde eisen van de brug. Hierbij denken wij graag mee in de uitstraling van de brug, variërende waterstanden en de dekuitvoering.

Recreatieve Oplossingen

ONDERHOUDSARM, VOLLEDIG ONTWERP NAAR UW KEUZE

Groot voordeel van de aluminium bruggen is dat deze onderhoudsarm zijn. In tegenstelling tot de verwachting van staal, kunnen wij met deze bruggen prijstechnisch goed meekomen ten opzichte van stalen bruggen.

Offerte vragen

Technische gegevens

Afmetingen
De lengte is mogelijk van 5.0m1 tot en met 25m1.

Loopdek
De meeste aluminium bruggen worden voorzien van een W2 kunststof roosterdek, die wij in alle RAL-kleuren kunnen leveren en voorzien van verschillende maaswijdtes. Voordeel van het W2 kunststof roosterdek is dat het volledig onderhoudsvrij is en zowel in de zomer als de winter, dag en nacht goed en veilig beloopbaar is.

Materiaal

Onze aluminium loopbruggen worden voorzien van een materiaalcertificaat en worden vervaardigd uit een hoge kwaliteit aluminium. Afhankelijk van de toepassing leveren wij op aanvraag constructieve berekeningen ter goedkeuring bij onze bruggen.

Volledig ontzorgd

Wij nemen bij het ontwerp ook de verantwoording voor de aansluiting van de brug op de wal of aan een bestaande constructie.

Naast het leveren kunnen wij ook de volledige installatie van bruggen op locatie verzorgen inclusief het afvoeren van vrijgekomen materialen. Het eventuele vergunningstraject behoort ook tot onze mogelijkheden.

Wie is W2 Support

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen