GVKRoosters_GevekaRoosters_KunststofRoosters_Antraciet_steigerdekdelen
Eenvoudig online bestellen

Havenonderdelen

De online winkel van W2 Support

Havenspecialist, de online winkel van W2 Support, heeft een breed scala aan havenonderdelen in haar assortiment. Via www.havenspecialist.nl zijn deze eenvoudig en snel online te bestellen. Staat uw product er niet tussen of bent u op zoek naar een maatwerk product? Laat het ons weten, we zijn u graag van dienst!

Alles online op één plek

Hoogwaardige kwaliteit havenonderdelen gemakkelijk en snel online bestellen: dat is het uitgangspunt van Havenspecialist! Daarnaast biedt Havenspecialist de mogelijk om naast levering ook de volledige montage te verzorgen.

Op Havenspecialist.nl vindt een breed scala aan producten voor uw haven. Van bolders, kikkers en paalmutsen tot veiligheidsartikelen zoals veiligheidsladders, zwemtrappen en veiligheidsboxen voor een veilige haven. Daarnaast ontwerpt, produceert en installeert Havenspecialist ook hardhouten drijvende terrassen, verhuurt Havenspecialist drijvende steigerelementen en is Havenspecialist specialist als gaat om gebruikte drijvende steigerelementen.

Naar Havenspecialist.nl

Specialist in de

circulaire haven

Havenspecialist heeft zich gespecialiseerd in het duurzaam omgaan met gebruikte drijvende steigerelementen. De gebruikte elementen worden, in samenwerking met W2 Support, volledig gecontroleerd en desgewenst voorzien van reparaties of een nieuw dek. Op die manier kunnen de elementen nog jaren van dienst zijn. Daarnaast draagt de aanschaf van occasions bij aan een duurzame economie, omdat er geen nieuwe grondstoffen verloren gaan.

Of u nu een jachthaven, een watersportvereniging of privéaanlegsteiger bezit, gebruikte steigerdelen bieden de perfecte oplossing voor uw waterprojecten tegen een zacht prijsje. Ook bieden gebruikte drijvende steigerdelen een mooie kans om uw watergerelateerde infrastructuur te verbeteren en kosten te besparen.

Bekijk het huidige aanbod

Eigen productie

HARDHOUTEN TERRASSEN

Havenspecialist levert een ruim assortiment drijvende terrassen. De drijvende terrassen worden geleverd in een aantal standaard maten. Eveneens is het mogelijk om een drijvend terras op maat te bestellen. Een drijvend terras is uitermate geschikt voor bij een woonark of als verlenging van een tuin.

Het drijvende terras of vlonder wordt gemaakt van (Azobe) hardhout, hierdoor heeft het terras een zeer lange levensduur en duurzaamheidsklasse 1. Dor gebruik te maken van sterk, kwaliteitshout zijn de terrassen bestendig tegen weersinvloeden van buitenaf. De polystyreen drijvers zijn in combinatie met de hardhouten bekisting een duurzame oplossing voor iedere situatie.

Bekijk het assortiment 

Uw partner voor

HAVENVEILIGHEID

Havenspecialist helpt u graag om de veiligheid op uw haven te vergroten. Eén van onze specialisten komt graag (geheel vrijblijvend) bij u langs om een veiligheidsscan op locatie te maken. Havenspecialist biedt diverse reddingsstation en veiligheidsladders aan zodat u goed voorbereid bent een noodsituatie. Wij raden in het algemeen aan om de volgende vuistregels te hanteren in uw haven:

  • Maximaal 50 meter tussen de veiligheidsladders.
  • Maximaal 100 meter tussen de reddingsboeikasten.

 

Gratis veiligheidsscan op locatie 

Vragen? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen